Cristian Niculescu Țagarlas a absolvit programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională ”Securitate și bună guvernare” - Ziarul de Maramures

Breaking News

Cristian Niculescu Țagarlas a absolvit programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională ”Securitate și bună guvernare”

Senatorul de Maramureș a absolvit programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională ”Securitate și bună guvernare”. Cursul a fost organizat de Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

Demnitarul a precizat că a făcut acest demers deoarece oamenii politici care se află în slujba cetățeanului trebuie să cunoască tot ce ține de buna guvernare a țării.

Cristian Niculescu Țagarlaș, senator de Maramureș: ”Am absolvit programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională „Securitate și bună guvernare”, organizat de Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, în cadrul căruia s-au abordat subiecte referitoare la două domenii extrem de importante pentru România: buna guvernare și securitatea națională. Aceste aspecte sunt vitale pentru funcționarea oricărui stat, de aceea oamenii politici care se află în slujba cetățeanului trebuie să cunoască tot ce ține de buna guvernare a țării.”

Pe de altă parte, senatorul a punctat faptul că Legea 5G merge la promulgare.

Cristian Niculescu Țagarlaș: ”Legea 5G, prin care se elimină riscurile și amenințările la adresa securității naționale și a apărării țării, a fost votată de Senat și merge la promulgare. Practic, această lege stabilește un mecanism de autorizare prealabilă a producătorilor de tehnologii folosite în cadrul infrastructurilor informatice și de comunicații de interes național, precum și în rețelele de comunicații de tip 5G.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!