Handbal: Minaur l-a transferat pe portarul ucrainean Anton Terekhov - Ziarul de Maramures

Breaking News

Handbal: Minaur l-a transferat pe portarul ucrainean Anton Terekhov

La finalul sezonului 2020-2021, mai mulți jucători au plecat de la Minaur. Este vorba despre Ionuț Ciobanu, Georgel Haiduc, Albert Cristescu, Paul Oargă, Ionuț Ramba, Jose Toledo, Nikola Skrobic, Daniel Mureșan. Tuturor acestora clubul le mulțumește pentru activitate și le dorește mult succes în carieră, scrie minaur.ro.

Au rămas la echipă, Barna Buzogany, Răzvan Pop, Milan Kotrc, Daniel Bera, Sergiu Makaria, Tomáš Cíp, Tudor Bogdan Buguleț, Mihai Bușecan, Robert Nagy, Călin Căbuț, Alexandru Csepreghi, Andrei Buzle, Erok Pop (revenit după împrumutul de la Făgăraș), Mihai Dobra

Anton Terekhov (portar) – s-a născut pe 28 iulie 1992, la Slavyanoserbsk (Ucraina). Are 1.96 m și 100 kg. A jucat pentru HC Portovik Yuznîi (Ucraina, până în 2014), după care s-a transferat la HC Kehra (Estonia – un sezon), revenind apoi în Ucraina la HC Motor Zaporoje până în 2019. Ultimele sezoane le-a petrecut în Polonia, la Sandra SPA Pogon Szczecin. Face parte din echipa națională a Ucrainei, unde are 12 apariții, ultima oară la Campionatul European din 2020 din Suedia, Austria și Norvegia.

În sezonul 2019-2020 a evoluat în 26 de partide pentru Pogon Szczecin (24 în campionat și două în Cupa Poloniei), în timp ce în campionatul recent încheiat are 17 prezențe. Pogon a terminat Superliga din Polonia pe locul 8.

Foto-CS Minaur

Explicație foto: Anton Terekhov, portarul ucrainean

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!