(Foto)Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Desești - Ziarul de Maramures

Breaking News

(Foto)Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Desești

Titlul fost oferit după hramul Bisericii de lemn din Hărnicești

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost prezent la hramul Bisericii de lemn din Hărnicești, comuna Desești, închinat Nașterii Maicii Domnului.

Demnitarul a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș: ”Revin cu mare drag la Desești, ori de câte ori am ocazia, iar în Biserica de lemn veche de sute de ani simt întotdeauna că sunt mai aproape de Dumnezeu. Sunt recunoscător primarului Gheorghe Bohotici și Consiliului Local Desești pentru titlul de Cetățean de Onoare pe care mi l-au oferit. Sunt mândru să fiu cetățean de onoare al Deseștiului, un loc drag sufletului meu, unde am petrecut multe momente frumoase în copilărie, la bunicii din partea mamei.

Senatorul s-a implicat în mod activ pentru conservarea Bisericii de lemn.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș: ”În calitate de senator de Maramureș, am venit cu măsuri și soluții concrete pentru oamenii din Desești. Prin modificarea Legii sistemului unitar de pensii pe care am inițiat-o, locuitorii din Desești care au trăit cel puțin 30 de ani în localitate se pot pensiona cu doi ani mai devreme, fără penalizare. De asemenea, am depus eforturi pentru a obține finanțarea necesară conservării Bisericii de lemn și mă bucur că demersul nostru a fost unul de succes. Pentru oamenii minunați din Desești, voi face tot ce pot pentru dezvoltarea acestei comunități de care sunt legat sufletește.

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!