(FOTO)Deputatul Călin Bota a participat la inaugurarea creșei din localitatea Tăuții-Măgherăuș - Ziarul de Maramures

(FOTO)Deputatul Călin Bota a participat la inaugurarea creșei din localitatea Tăuții-Măgherăuș

Săptămâna aceasta, în localitatea Tăuții-Măgherăuș s-a inaugurat prima creșă construită de la zero în județul Maramureș.Creșa este dotată la standarde europene, fiind un proiect realizat din fonduri UE, finanțat prin Programul Operațional Regional. 

La eveniment au participat ministrul Educației, Ligia Deca, primarul localității, Marinescu Dumitru, președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, dar și deputații Călin Bota și Florin Alexandru-Alexe.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Alături de ministrul Educației, doamna Ligia Deca, de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, și de colegul meu, deputatul Florin-Alexandru Alexe, am participat la inaugurarea primei creșe construită de la zero în județul nostru, în Tăuții-Măgherăuș. Creșa este construită la standarde europene, are 60 de locuri și va asigura îngrijirea și educarea copiilor până la 3 ani, fiind de un real folos pentru familiile tinere din oraș. Felicitări primarului orașului Tăuții-Măgherăuș, Marinescu Dumitru, pentru realizarea acestui proiect important pentru comunitate.

Această investiție vine in intâmpinarea nevoilor părinților prin crearea unei noi unități de învățământ specializată în creșterea, îngrijirea și educarea copiilor cu vârsta până la 3 ani.

Creșa din orașul Tăuții-Măgherăuș este dotată la standarde europene, iar copiii care vor fi înscriși aici, vor avea parte de cele mai bune condiții pentru desfășurarea activității didactice.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!