Ionel Bogdan, despre Liga Aleșilor Locali: Am discutat despre proiectele importante pentru dezvoltarea județului Maramureș - Ziarul de Maramures

Ionel Bogdan, despre Liga Aleșilor Locali: Am discutat despre proiectele importante pentru dezvoltarea județului Maramureș

Alături de colegii liberali din județ, am organizat Liga Aleșilor Locali, în cadrul căreia am discutat despre proiectele importante pentru dezvoltarea județului și am votat Biroul de Coordonare a Ligii Aleșilor Locali, a precizat pe pagina de Facebook, Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș.

Îl felicit pe Mitru Leșe, primarul orașului Târgu Lăpuș, pentru alegerea sa într-un nou mandat de președinte al Ligii Aleșilor Locali a PNL Maramureș. Mitru Leșe este un exemplu de primar implicat și dedicat comunității, un bun administrator, care se bucură de respectul celorlalți aleși locali liberali. În Maramureș, avem echipe puternice în comunitățile locale, care fac performanță.
Primarii, viceprimarii, consilierii locali și consilierii județeni liberali muncesc la proiecte importante pentru dezvoltarea comunităților din Maramureș. Am încredere în echipa PNL Maramureș și le mulțumesc tuturor pentru eforturile și munca pe care o depun pentru bunăstarea cetățenilor și pentru dezvoltarea județului nostru. Mulțumesc, prefectului Rudolf Stauder pentru buna colaborare, parlamentarilor liberali Călin Bota, Cristian Niculescu Țâgârlaș și Florin-Alexandru Alexe pentru sprijinul pe care îl oferă proiectelor pentru dezvoltarea comunităților locale. De asemenea, mulțumesc lui Dumitru Marinescu, primarul orașului Tăuții Măgherăuș, pentru găzduirea și implicarea în organizarea evenimentului”, a scris Ionel Bogdan.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!