Ionel Bogdan: ”Susțin candidatura premierului Ciucă și am încredere că va coordona foarte bine activitatea PNL” - Ziarul de Maramures

Ionel Bogdan: ”Susțin candidatura premierului Ciucă și am încredere că va coordona foarte bine activitatea PNL”

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș și-a exprimat opțiunea pe pagina sa de Facebook unde a scris că, îl susține pe premierul Nicolae Ciucă, care și-a depus ieri candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Ionel Bogdan a precizat că: ”Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal – o decizie importantă și asumată de prim-ministrul României, mai ales în aceste zile în care țara noastră are nevoie de stabilitate, prosperitate și siguranță. Susțin candidatura premierului Ciucă și am încredere că va coordona foarte bine activitatea PNL și că va conduce Guvernul cu multă pricepere și implicare, la fel ca până acum. E timpul să reclădim încrederea în valorile Partidului Național Liberal. Împreună suntem Uniți pentru o Românie stabilă și puternică!”

Tot prin intermediul rețelei de socializare și premierul Nicolae Ciucă a făcut o postare în care argumenta decizia sa, de a candida la șefia Partidului Național Liberal.

Nicole Ciucă, premier: ”Am decis sa-mi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Îmi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii, pe baza analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice. PNL este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie, dar și încrederea că vom depăși împreună, cu bine, acest context complicat. Una din condițiile esențiale pentru o bună guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor. Cum, de asemenea, o altă condiție extrem de importantă este să avem o coaliție stabilă, în care dialogul cu partenerii să fie calea de rezolvare a tuturor problemelor care pot sa apară din cauza diferențelor ideologice.”

Foto-Nicolae Ionel Ciucă FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!