Deputat Gabriel Zetea: ELIMINĂM pensiile speciale ale parlamentarilor - Ziarul de Maramures

Deputat Gabriel Zetea: ELIMINĂM pensiile speciale ale parlamentarilor

Ieri în Parlamentul României a fost depusă inițiativa legislativă care prevede eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Este încă un pas spre normalitate și decență! Oamenii care au muncit o viață întreagă au nevoie de PENSII CORECTE, iar pentru asta trebuie să ELIMINĂM PRIVILEGIILE, consideră Gabriel-Valer Zetea, deputat PSD Maramureș.

”În timp ce alte partide zic că vor să elimine pensiile speciale, dar nu fac nimic, PSD a depus un proiect de lege care abrogă pensiile speciale acordate parlamentarilor. Inițiativa PSD îndreaptă „omisiunea” celor de la USR care au redactat PNRR, dar cu intenție nu au inclus pensiile parlamentarilor în jalonul pensiilor speciale. Inițiativa PSD reia practic un alt proiect de lege propus anterior tot de PSD care a fost declarat neconstituțional, însă obiecțiile CCR nu au vizat conținutul legii ci procedura accelerată prin care a fost adoptat. De această dată, se va ține cont de obiecțiile CCR și se vor respecta la linie termenele privind procedurile parlamentare”, a precizat demnitarul social-democrat.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!