La invitația senatorului social-democrat Sorin Vlașin, 19 senatori din Grupul Parlamentar PSD efectuează o vizită în Maramureșul Istoric - Ziarul de Maramures

La invitația senatorului social-democrat Sorin Vlașin, 19 senatori din Grupul Parlamentar PSD efectuează o vizită în Maramureșul Istoric

În intervalul 21 – 23 aprilie 2021, un număr de 19 senatori din Grupul Parlamentar al PSD printre care se află și Lucian Romașcanu – liderul de grup din Senat și Robert Cazanciuc – fost ministru al Justiției, efectuează o vizită în Maramureșul Istoric, la invitația senatorului PSD Maramureș, Sorin Vlașin.

Pe lângă programul oficial al vizitei de joi, 22 aprilie, care a inclus ședințe și întâlniri aplicate, dar și o vizită la Primăria municipiului Sighetu Marmației, senatorii social-democrați au putut admira obiectivele turistice importante ale județului. Aceștia s-au declarat impresionați de frumusețea zonelor noastre dar și de Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței din Sighetu Marmației și s-au arătat absolut fermecați de arhitectura, tradițiile, obiceiurile, portul, bucatele tradiționale maramureșene.

Parlamentarul PSD, Sorin Vlașin a declarat că a lansat această invitație colegilor din Senatul României pentru a le prezenta acest colț de rai care este Maramureșul.

Sorin Vlașin, senator PSD: ”Trăim într-un loc binecuvântat de Dumnezeu, o zonă cu peisaje feerice și am dorit ca și senatorii PSD din întreaga țară să vadă cât de frumos este județul nostru despre care putem spune că concurează cu destinații turistice din întreaga Europa. Am început cu o vizită la Mănăstirea Bârsana, dar am vizitat și Casa Memorială Elie Wiesel care reprezintă, de fapt, Muzeul Culturii Evreiești în Maramureș. Totodată, am facilitat și o întâlnire și cu primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan, care le-a prezentat proiectele aflate în derulare și am primit asigurări că vor susține, cu toții, dezvoltarea Maramureșului.”

PSD Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!