Liviu Marian Pop, noul președinte al Alianței Pentru Patrie. Liviu Bechiș, vicepreședinte - Ziarul de Maramures

Liviu Marian Pop, noul președinte al Alianței Pentru Patrie. Liviu Bechiș, vicepreședinte

În cadrul Congresului Național Extraordinar care s-a desfășurat pe data de 13 ianuarie 2023, au fost adoptate numeroase măsuri organizatorice și de acțiune, în scopul continuării cu succes a luptei politice a partidului, pentru a da o șansă românilor și României să iasă din colapsul provocat de Coaliția de la putere, a transmis într-un comunicat de presă Alianța pentru Patrie (APP).

Tot ceea ce s-a hotărât a fost în asentimentul și cu votul unanim al familiei APP prezentă la ședința CNEx, inclusiv cu susținerea totală a lui Codrin Ștefănescu. În clipa de față, Alianța Pentru Patrie are organizații în toate județele țării, în toate cele 6 Sectoare ale Bucureștiului, cât și la nivel municipal. S-a stabilit ca următoarea întâlnire de lucru să aibă loc în cadrul Comitetului Executiv de la Brașov, pe data de 11 februarie 2023, precizează APP.

Potrivit aceleiași surse, ședința de CNEX ar fi avut loc din motive delicate. Președintele partidului, Codrin Ștefănescu a fost nevoit să renunțe la președinție din motive de sănătate. O afecțiune care necesită tratament, probabil și operație, l-a determinat pe Ștefănescu să renunțe temporar la conducerea APP. Tot el a fost cel care l-a propus pe Liviu Marian Pop la conducerea interimară a partidului. Liderul partidului maramureșean este „un camarad de nădejde” al lui Ștefănescu, așa cum s-a exprimat acesta. De asemenea, Liviu Marian Pop este un politician care a trecut prin mai multe funcții, demnități, în guvernările de mai demult. Această experiență a fost un plus pentru Liviu Marian Pop.

Eu, Liviu Pop, vă asigur că scopul partidului de a aduna cât mai mulți români patrioți, suverani și naționaliști, pentru a acționa împreună pentru redobândirea valorilor și traiului normal și decent al tuturor românilor, nu numai că nu s-a modificat, mai mult chiar, ne va determina să luptăm și cu mai multă dârzenie și fermitate. Așa cum i-am promis noi, familia apepistă, lui Codrin Ștefănescu. În final, vă asigurăm că noi suntem uniți și solidari, ca o adevărată familie și îl așteptăm pe Codrin Ștefănescu la Congresul Național din iulie, a declarat Liviu Marian Pop, după instalarea la conducerea interimară a partidului.

Au fost aleși lideri din județe și București în funcțiile de conducere ale APP. Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș, este unul dintre cei cinci vicepreședinți ai partidului.

„Am fost la ședința CNEx și am luat act de hotărârile luate de marea familie APP. Mă bucur că Liviu Marian Pop este la conducerea partidului, în această perioadă mai delicată. Este un politician de forță, cu experiență, maturitate și cultură politică. Alături de el ne vom organiza pentru a face față problemelor care macină România. În nord, în Maramureș, lucrurile merg așa cum ne-am propus. Lucrăm pe teren, pentru a le arăta maramureșenilor nocivitatea acestei guvernări. Este crezul nostru și vedem că mulți dintre cei abordați de noi au aceeași părere. Din păcate, mulți nu au văzut, sau nu văd o ieșire din situația mizerabilă în care ne aflăm. Au fost mirați că noi, un partid tânăr, avem dorința de a face mai bine pentru români, pentru cei mulți. Oamenii zâmbesc, ne întind mâna și spun o rugăciune. Trebuie să mergem mai departe în demersurile noastre”, a spus Liviu Bechiș, președintele APP Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!