Primarul Ioan Maties a revenit acasă, în PSD și a câștigat detașat în Mireșu Mare alegerile din 9 iunie - Ziarul de Maramures

Primarul Ioan Maties a revenit acasă, în PSD și a câștigat detașat în Mireșu Mare alegerile din 9 iunie

Deputat Gabriel Valer Zetea, președinte PSD Maramureș: Primarul Ioan Maties a revenit acasă, în PSD și a câștigat detașat în Mireșu Mare alegerile din 9 iunie!

M-am bucurat foarte mult când prietenul și colegul meu, primarul Ioan Mătieș a ales să revină în sânul PSD. Acesta a adus cu sine toată experiența și profesionalismul său în administrarea comunei Mireșu Mare fiind un lider adevărat, un om de bun simț și un profesionist desăvârșit.

Îi cunosc bine capacitățile administrative și știu câte proiecte importante implementează pentru binele comunității sale și îl asigur că, pe mai departe, va beneficia de întregul meu sprijin. Prin munca sa neobosită și dedicarea sa, primarul Ioan Mătieș a reușit să creeze și să mențină o echipă unită, o echipă care face o singură politică: politica comunei Mireșu Mare. Acest lucru s-a reflectat și în rezultatul extraordinar pe care l-a obținut la alegerile din 9 iunie, când a câștigat un nou mandat la primărie cu peste 60% din voturi. Este o realizare impresionantă, care dovedește încrederea și aprecierea pe care locuitorii din Mireșu Mare o au în capacitățile sale administrative.

În calitate de președinte ales al Consiliului Județean, după ce voi prelua mandatul, voi cere tuturor colegilor consilieri județeni, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, să dezbrăcăm haina politică la ședințele administrației județene și să facem doar politica Maramureșului.

Felicitări, domnule primar Ioan Mătieș, pentru această victorie detașată și pentru tot ceea ce faci pentru comuna Mireșu Mare. Sunt convins că, împreună, vom continua să facem lucruri minunate pentru locuitorii din Mireșu Mare și pentru toți maramureșenii!

Deputat Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramures

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!