Conferință de presă. Caravana AUR a trecut deja prin 17 județe din țară. Darius Pop a făcut un apel adresat românilor - Ziarul de Maramures

Breaking News

Conferință de presă. Caravana AUR a trecut deja prin 17 județe din țară. Darius Pop a făcut un apel adresat românilor

AUR Maramureș a susținut ieri o conferință de presă a cărui invitat a fost dr. Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR, prezentat de deputatul Darius Pop, președintele AUR Maramureș.

La conferința de presă a participat și Vasile Adrian Vlașin viitor candidat AUR Maramureș la funcția de primar al comunei Șieu. Temele abordate au fost: -Apel către români: Grevă Fiscală până când guvernul Ciolacu tratează corect afacerile românilor; -Turism prezidențial; -Prezentarea candidatului pentru funcția de primar al comunei Șieu; – Iluzia creșterii pensiilor românilor este din nou vânturată de PSD; – Bilanțul Caravanei Medicale după 4 luni de activitate; deschiderea spre sclavia digitală.

Darius Pop, în cadrul conferinței de presă, a făcut un apel care vizează o acțiune de protest împotriva măsurilor fiscale.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Dacă Guvernul Ciolacu, PSD și PNL, nu tratează cu corect afacerile românilor atunci facem un apel către toți românii și toate companiile românești să accepte o grevă fiscală. Toți cei care sunt afectați de măsurile fiscale să își eșaloneze datoriile, să le amâne sau să le lase pe anul viitor pentru că altfel acești guvernanți nu vor înțelege. Pare a fi singura cale pentru a-l determina pe Marcel Ciolacu și guvernul lui să își ia piciorul de pe gâtul românilor. Este o acțiune de protest pe care noi o propunem societății românești.” (DECLARATIA INTEGRALA JOS, IN VIDEO!)

În ceea ce privește Caravana medicală AUR, dr. Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR a precizat că aceasta a trecut deja prin 17 județe din țară.

Dr. Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR: ”Până acum la această caravană, care se adresează românilor din mediul rural, s-au prezentat 8.500 de cetățeni. Au fost efectuate 25.000 de consultații, au fost făcute peste 7.000 de teste medicale, 6.000 de consultații cardiologice, 6.000 de consultații oftalmologice și aproximativ 5.000 de ecografii. Am ajutat cel mai vitregit segment al populației, septagenarii, octogenarii din mediul rural care nu aveau posibilitatea să efectueze astfel de examene medicale datorită distanței mari de unitățile medicale, dar și datorită vârstei înaintate.”  (Alte DETALII jos, în VIDEO!)

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!