PSD Maramureș a depus lista candidaturilor pentru Parlament. Crina Chilat și Sorin Vlașin deschid lista pentru Camera Deputaților și Senat - Ziarul de Maramures

PSD Maramureș a depus lista candidaturilor pentru Parlament. Crina Chilat și Sorin Vlașin deschid lista pentru Camera Deputaților și Senat

PSD Maramureș a depus koi, 10 octombrie, la Biroul Electoral Județean listele cu cele 32.500 de semnături de susținere a candidaturilor colegilor social-democrați pentru Camera Deputaților și Senatul României.

”Suntem mândri să avem cea mai bună listă de candidați, reprezentând un echilibru perfect între tineri, femei și oameni cu experiență. Deschidem lista pentru Camera Deputaților cu o femeie, colega noastră Crina Chilat, fostul subprefect al Maramureșului, un adevărat profesionist în administrație și în viața profesională, a cărei contribuție în activitatea politică este extrem de valoroasă. Pe locul doi se află Lucian Morar, secretarul executiv al PSD Maramureș și primarul orașului Ulmeni, un coleg alături de care am muncit enorm în ultimii trei ani pentru a obține victorii istorice în alegerile locale. Următorul pe listă este deputatul Gheorghe Șimon, o personalitate binecunoscută în județ și la nivel național. Am făcut un pariu cu mine însumi că vom avea cea mai tânără listă pentru alegerile parlamentare la Camera Deputaților, iar locurile 4-9 sunt ocupate de tineri extrem de implicați: Bogdan Boitor, Adi Vlad, Andreas Friedl, Ionuț Marincaș, Vasile Roman și Simina Gheresim, fiecare dintre ei cu realizări notabile și cu un viitor promițător în următorii patru ani”, a precizat deputat Gabriel-Valer Zetea, președintele PSD Maramureș.

Pentru Senatul României, lista este condusă de senatorul în funcție, Sorin Vlașin, președintele PSD Sighetu Marmației.

”Avem cea mai echilibrată și serioasă echipă. Oameni cu experiență, dar și femei, tineri, toți buni profesioniști și mai ales, oameni care iubesc profund Maramureșul și care, am convingerea că îl vor reprezenta cu cinste în Parlamentul României. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru mine să deschid lista pentru Senat și le mulțumesc tuturor colegilor din PSD Maramureș pentru încredere și sprijin. Pentru noi, moroșenii, transformarea cuvântului dat în fapte, ține de onoare și demnitate, de aceea le promit că voi face zi de zi tot ceea ce pot, pentru a nu-i dezamăgi. Cu credință în Dumnezeu și încredere în oameni, putem construi un viitor mai bun pentru Maramureș, pe măsura prestigiului istoric și sufletului blând și în același timp dârz, al oamenilor acestui ținut binecuvântat”, a precizat senatorul PSD Maramureș, Sorin Vlașin.

Pe locurile doi și trei, (Senat), se situează două doamne respectate, Marga Pîrvănoiu și Ioana Măhălean, reprezentând domenii esențiale – sănătatea și educația. PSD Maramureș completează lista pentru Senat cu Mircea Ciocan și Alexandru Cosma, doi oameni de încredere, buni profesioniști și extrem de muncitori.

”Aceasta este lista noastră pentru alegerile parlamentare din 1 Decembrie, prin care le arătăm maramureșenilor că noi alegem Calea Sigură pentru Maramureș, Calea Sigură pentru România!”, a punctat președintele PSD Maramureș, deputat Gabriel-Valer Zetea.

DESCOPERITI ECHIPA DE CANDIDATI AI PSD MARAMUREȘ, în VIDEO!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!