Radu Oprea, ministrul Economiei Antreprenoriatului și Turismului. Sorin Vlașin, senator: Un om cu viziune și curaj - Ziarul de Maramures

Radu Oprea, ministrul Economiei Antreprenoriatului și Turismului. Sorin Vlașin, senator: Un om cu viziune și curaj

Radu Oprea a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite pentru funcția de ministru al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Senatorul Sorin Vlașin spune despre Radu Oprea că este om integru, care are viziune și curaj.

În opinia demnitarului, Oprea va sprijini mediul de afaceri și va lua toate toate măsurile pentru ca economia românească să se dezvolte.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”În cadrul Comisiei Economice a Senatului, din care fac parte, reunită cu Comisia pentru Energie și cea pentru Antreprenoriat și turism, precum și cu Comisiile pentru Politică Economică, pentru Industrii și servicii și cea pentru Antreprenoriat și turism, din cadrul Camerei Deputaților, a fost audiat colegul Ștefan Radu Oprea, propus pentru funcția de Ministru al Economiei în Guvernul Ciolacu. Am fost coleg cu Radu Oprea în Comisia Economică a Senatului și am participat împreună la numeroase vizite în țară, inclusiv în Maramureș, de aceea sunt convins că este persoana cea mai potrivită pentru această funcție: un bun profesionist, un om care cunoaște și sprijină mediul de afaceri și care cu siguranță, va lua toate măsurile pentru ca economia românească să fie mai puternică și mai dezvoltată. Radu este un om integru, serios, care ține cu România, cu antreprenorii și cu românii în general, un om cu viziune și curaj, într-un cuvânt, un lider.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!