Brian Cristian, candidatul USR pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare - Ziarul de Maramures

Breaking News

Brian Cristian, candidatul USR pentru funcția de primar al Municipiului Baia Mare

Brian Cristian, deputat de Maramureș și președintele USR Baia Mare, este candidatul propus de USR în cadrul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Anunțul a fost făcut după decizia luată în cadrul Adunării Generale a USR Baia Mare. Cu acest prilej a fost întocmită și lista de consilieri locali.

Deputatul de Maramureș a prezentat, pe scurt, viziunea sa pentru o administrație-magnet pentru investitori, un oraș verde, în care sănătatea băimărenilor primează, iar educația, cultura și sportul sunt elemente de bază.

”În ultimii trei ani, mi-am dedicat tot efortul, resursele și abilitățile pe care le am pentru a îmbunătăți calitatea vieții maramureșenilor și, în același timp, a băimărenilor. Valorizarea unei administrații publice stă în potențialul uman. Cred în potențialul uman din Baia Mare, al oamenilor de aici, în profesioniștii pe care îi avem. De aceea venim în fața băimărenilor cu cei mai relevanți oameni pe care USR-ul îi are, care au demonstrat acest aspect în ultimii ani de administrație. Munca acestei echipe, în tandem cu îndrumarea băimărenilor, va fi expusă curând în cadrul unui program de guvernare locală. Am toată încrederea că vom putea veni cu soluții credibile, pornind de la o viziune coerentă și cu obiective solide de atins”, a conchis Brian Cristian.

Lista USR Baia Mare pentru Consiliul Local cuprinde următoarele nume:

1.Cristian Brian 2.Trufan Radu 3. Ilieș Sorin 4. Cotos Robert 5. Buhan Horia 6. Baias Măndița 7. Petruț Margareta 8. Zaharia Bogdan 9.Weisenbacher Beatrice 10. Blidar Bogdan 11. Moldovan Adrian 12. Cozma Rodica 13. Iusco Robert 14. Ofrim Ovidiu 15. Nagy Andrei 16. Chindriș Măriuca 17. Nemeth Andras Zoltan, 18. Zugravu Camelia 19. Duruș Vlad 20. Buia Adriana 21. Dobrican Adrian 22. Codreanu Anamaria 23. Selever Janos Răzvan 24. Bercea Vasile 25. Rus Adrian 26. Maghear Adrian 27. Cheșa Florin Ioan 28. Conicica Raul 29. Ardelean Ștefan Călin 30. Fechete Florin 31. Covaci Daniel 32. Hotea Beniamin.

Ca rezultat al deciziei USR Baia Mare, Brian Cristian, deputat de Maramureș și președinte USR Baia Mare, a fost desemnat cu unanimitate de voturi de colegii săi, pentru a candida la funcția de primar al Municipiului Baia Mare.

”Urmează să avem negocieri cu partenerii politici din cadrul Alianței Dreapta Unită – cu PMP, respectiv cu Forța Dreptei – iar în urma acestora vom stabili lista finală cu care vom merge în fața băimărenilor”, a declarat Radu Trufan, președintele USR Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!