Deputat Darius Pop: AUR este alături de cadrele didactice și susține continuarea protestelor până la îndeplinirea revendicărilor - Ziarul de Maramures

Deputat Darius Pop: AUR este alături de cadrele didactice și susține continuarea protestelor până la îndeplinirea revendicărilor

Prof. Mihai Burzo: AUR solicită GUVERNULUI să rezolve de urgență solicitările cadrelor didactice

Deputatul Darius Pop transmite că AUR este alături de cadrele didactice. Demnitarul spune că ofertele făcute până acum de actuala guvernare nu aveau cum să fie acceptate de profesori deoarece nu corespundeau cerințelor.

Mihai Burzo, profesor de meserie, candidat AUR Maramureș la alegerile din 2024 spune că solicitările făcute de cadrele didactice sunt perfect legitime iar guvernanții ar trebui să dea curs acestor revendicări.

Prof. Mihai Burzo, candidat AUR Maramureș 2024: ”AUR solicită GUVERNULUI să rezolve de urgență revendicările profesorilor. Cadrele didactice au tot dreptul de a protesta. Salariile pe care profesorii le primesc în România sunt de mizerie, iar ele sunt consecința deciziilor luate de politicienii care s-au perindat la PUTERE în ultimii 33 de ani. Solicitările pe care profesorii le-au exprimat în spațiul public sunt perfect legitime, iar Guvernul are obligația de a răspunde de urgență revendicărilor exprimate de cadrele didactice. Cu cât se întârzie mai mult o decizie din partea Coaliției de guvernare în cazul profesorilor, cu atat criza din învățământ se accentuează. În acest moment, Guvernul își bate joc de două categorii sociale din România. În primul rând de profesori și angajații din învățământ, care știm cu toții că primesc salarii rușinoase, iar în al doilea rând guvernanții își bat joc de elevii și părinții acestora. Profesorii nu trebuie să se lase intimidați și îngenunchiați de actuala guvernare. Guvernul PSD-PNL-UDMR trebuie să aprobe de urgență revendicările profesorilor ca să avem cadre didactice remunerate corect.

Președintele George Simion le transmite cadrelor didactice să nu renunțe la drepturile lor.

Darius Pop, deputat AUR Maramureș: ”AUR este alături de cadrele didactice și susține continuarea protestelor până la îndeplinirea cerințelor legitime ale acestora de către Guvern. Este inadmisibil ce se întâmplă, ofertele de până acum nu aveau cum să fie acceptate de dascăli. Singurul nostru regret este faptul că sunt afectați elevii și părinții acestora. Reiterez, AUR susține greva profesorilor! Și președintele George Simion încurajează dascălii să meargă înainte și să nu renunțe la drepturile lor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!