Radu Trufan, atac dur la adresa primarului Cătălin Cherecheș care și-a declarat ”dragostea” pentru PSD Maramureș - Ziarul de Maramures

Radu Trufan, atac dur la adresa primarului Cătălin Cherecheș care și-a declarat ”dragostea” pentru PSD Maramureș

Președintele USR Maramureș, Radu Trufan, vine cu o declarație dură la adresa primarului Cătălin Cherecheș, care și-a declarat ”dragostea” pentru PSD Maramureș; mai exact, care și-a anunțat oficial reîntorcerea ”acasă”.

Trufan aduce critici aspre traseistului Cătălin Cherecheș, politician, făcându-i o scurtă analiză la ce a însemnat în fapt pentru domnia sa, PSD Maramureș în 2010 și ce înseamnă acum, în 2023. Vă redăm mai jos declarația integrală a președintelul USR Maramureș, Radu Trufan.

Radu Trufan, președinte USR Maramureș: Nu este nicio noutate pentru nimeni faptul că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, se plimbă „dintr-o barcă în alta”. Niciodată fidel unei ideologii sau unui partid politic, iată că, odată cu „rotativa”, edilul a anunțat că revine la marea lui dragoste: PSD.

Așa cum spuneam, plimbându-se dintr-o barcă în alta, credem că edilul Cătălin Cherecheș și-a analizat toate fronturile politice și, în cele din urmă, a decis că cel mai bine îi este alături de Marcel Ciolacu și Gabriel Zetea, într-un cuvânt, s-a „înrolat” în rândurile Partidului Social Democrat. Dacă ne întoarcem în timp, prin 2010, tot Cătălin Cherecheș părăsea barca PSD declarând reprezentanților mass-media din acea vreme că: „încep un drum nou, alături de oameni serioși, verticali, moraliști în primul rând, buni români”, înscriindu-se în grupul parlamentarilor independenți.

USR Maramureș rămâne fidel politicii de dreapta; credem în ordine, echilibru, moralitate și tradiție. Suntem alături de oameni, rămânem empatici și ne dorim să ajutăm toate comunitățile din țară. Ne dorim în continuare să demonstrăm că și în Baia Mare se poate. Este posibil să atragem fonduri pentru dezvoltarea municipiului, astfel încât oamenii să trăiască mai bine, să aibă salarii decente și, mai ales, să se bucure de un nivel de viață demn de țările civilizate europene.

Despre promisiuni și nerealizări, ne-am săturat toți! Acum ne dorim acțiune și nu…reacțiune.

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!