Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost ales membru supleant în Comisia pentru drepturile omului și în Comisia pentru afaceri sociale din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei - Ziarul de Maramures

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost ales membru supleant în Comisia pentru drepturile omului și în Comisia pentru afaceri sociale din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a fost ales membru supleant în Comisia pentru afaceri juridice și drepturile omului și în Comisia pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă din cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Cristian Niculescu Țâgârlaș spune că va participa la toate ședințele și activitățile acestei instituții. Demnitarul a făcut câteva precizări referitoare la obiectul de activitate pe care îl au cele două comisii.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș: ”Comisia pentru afaceri juridice și drepturile omului examinează toate aspectele ce țin de drepturile omului, libertățile fundamentale și statul de drept. Orice încălcare a Convenției Europene a Drepturilor Omului în cadrul comunității europene este analizată de această comisie, de aceea rolul său este unul extrem de important. În Comisia pentru afaceri sociale, sănătate și dezvoltare durabilă, sunt abordate problem„ele referitoare la politicile și drepturile în materie socială, sănătate publică, dezvoltare durabilă și cooperare economică.

Senatorul liberal este hotărât să reprezinte cu demnitate interesele României și să se implice mai mult în activitățile Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș: ”Voi trata cu maximă seriozitate toate aspectele ce țin de munca mea din cele două comisii și, pe viitor, mă voi implica și mai mult în activitățile Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. De asemenea, voi lucra, alături de echipa liberală, pentru a reprezenta cu demnitate interesele României.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!