Sorin Vlașin, dr. Marga Pîrvănoiu, ec. Crina Chilat, Lucian Morar și Gheorghe Șimon, candidații validați la alegerile parlamentare - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, dr. Marga Pîrvănoiu, ec. Crina Chilat, Lucian Morar și Gheorghe Șimon, candidații validați la alegerile parlamentare

Sorin Vlașin candidează pentru un nou mandat de senator din partea PSD Maramureș. Acesta ocupă prima poziție pe lista pentru Senatul României la alegerile parlamentare din acest an, fiind urmat de dr. Marga Pîrvănoiu. Pe locul 1 la Camera Deputaților a fost desemnată subprefectul județului Maramureș, ec. Crina Chilat, pe locul doi este primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar și pe locul trei este deputatul Gheorghe Șimon.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Sunt profund onorat și recunoscător colegilor care au decis prin vot, în unanimitate, să ocup primul loc pe lista PSD Maramureș pentru Senatul României. După părerea mea, cu cât visul este mai mare, cu atât este mai importantă echipa. De aceea, pornesc în această nouă bătălie electorală cu încredere în echipa PSD și în echipa noastră extinsă, în care sunteți dumneavoastră, toți maramureșenii care acum, aveți șansa unui trai mai bun, aici, acasă, alături de cei dragi. Am alături, pe listele PSD pentru Senat și Camera Deputaților, oameni profesioniști, oameni de bun simț, pe care să îi cunoașteți, le știți parcursul profesional și legătura cu acest pământ binecuvântat, numit Maramureș: Crina Chilat, Lucian Morar, Gheorghe Șimon, Bogdan Boitor, Adrian Vlad la Camera Deputaților și Margareta Pîrvănoiu, locul 2 la Senat. Avem, de asemenea, cea mai performantă conducere la nivel județean și central: Gabriel Zetea, președintele ales al Consiliului Județean Maramureș și Marcel Ciolacu, viitorul președinte al României. De aceea, am convingerea că, în 1 Decembrie, românii și maramureșenii vor demonstra încă o dată că uniți, pot reuși orice și-au propus!

Dr. Magda Pîrvănoiu, candidat pentru Senatul României: ”Sunt onorată pentru nominalizarea mea și vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Este o responsabilitate imensă și o motivație puternică pentru a continua proiectele comunității noastre.”

Ec. Crina Fiorela Chilat, candidat la Camera Deputaților: ”Gând de recunoștință și prețuire pentru colegii din PSD Maramureș care au decis prin vot liber exprimat, să-mi acorde onoarea de a deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților. Am o experiență solidă în zona economică și administrativă, experiență pe care doresc să o folosesc pentru maramureșeni. Aș fi onorată să fiți alături de mine, să construim împreună, să schimbăm lucrurile care nu funcționează pentru Maramureș.

Gabriel-Vlaer Zetea, președinte PSD Maramureș, viitorul președinte al Consiliului Județean Maramureș: Îl felicit și pe prietenul meu, secretarul executiv al filialei județene, Lucian Morar, care ocupă a doua poziție pe lista pentru Camera Deputaților. Munca pe care a depus-o alături de mine în PSD Maramures, în ultimii trei ani a fost azi răsplătită prin susținerea colegilor social-democrați. Sunt convins că, odată ajuns în Parlament va continua să ajute colegii primari, pentru că cei 16 ani de administrație sunt dovada faptului că știe cu certitudine care sunt nevoile reprezentanților din administrația locală. Pe locul trei se află actualul deputat Gheorghe Simon, alături de care am construit și am consolidat PSD Maramureș în toți acești ani și am convingerea că va continua să fi o voce puternică atât în plan județean, cât și în plan national.

PSD Maramureș a validat luni lista pentru Camera Deputaților și Senat. Doamnele social-democrate sunt un pilon important în viitoarea componență a Parlamentului României, transmite Gabriel-Valer Zetea.

Gabriel-Vlaer Zetea, președinte PSD Maramureș, viitorul președinte al Consiliului Județean Maramureș: O felicit din tot sufletul pe colega noastră, subprefectul Crina Fiorela Chilat, care va deschide lista PSD Maramureș pentru Camera Deputaților. Îi mulțumesc pentru implicarea constantă de-a lungul anilor, iar prezența sa, în fruntea listei este dovada muncii sale neobosite și a valorilor pe care le-a promovat mereu. Locul doi pe lista pentru Senat îi revine dr. Marga Pirvanoiu, un medic respectat, a cărei muncă și dedicare pentru comunitate este apreciată la cel mai înalt nivel. În PSD Maramureș am respectat cerința președintelui Marcel Ciolacu, iar 30% din locurile eligibile în Parlamentul României revin doamnelor social-democrate. Doresc să precizez că, la Senat, cel care deschide lista PSD Maramureș este actualul senator Sorin Vlașin, care a obținut rezultate impresionante în Sighetu Marmației, la alegerile din 9 iunie.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!