Sorin Vlașin, senator: Echipa PSD Sighetu Marmației și-a depus oficial candidaturile pentru alegerile locale - Ziarul de Maramures

Sorin Vlașin, senator: Echipa PSD Sighetu Marmației și-a depus oficial candidaturile pentru alegerile locale

Echipa PSD Sighetu Marmației și-a depus oficial candidaturile pentru alegerile locale! Informația a fost făcută public de senatorul social-democrat Sorin Vlașin.

”Continuăm dezvoltarea municipiului nostru cu un primar harnic, serios, echilibrat! Vasile Moldovan va fi candidatul PSD pentru funcția de primar și are alături o echipă unită și puternică pentru Consiliul Local, oameni profesioniști, dedicați, care știu să pună interesul orașului și al comunității locale mai presus de orice orgolii, disensiuni sau interese personale. Sperăm că sighetenii vor ști încă o dată să aleagă faptele, în locul vorbelor și normalitatea și echilibrul în locul fumigenelor electorale! Dezvoltarea, ca și omenia, nu se construiesc de pe o zi pe alta, ci se câștigă prin muncă și se confirmă prin caracter. Pentru echipa PSD, faptele vorbesc! Iar caracterul face diferența! Avem încredere în sigheteni!”, a scris pe pagina sa, de FACEBOOK, demnitarul.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!