(VIDEO)20 de microbuze achiziționate de AUR, pregătite să fie donate acolo unde copiii parcurg kilometri pe jos, până la școală - Ziarul de Maramures

Breaking News

(VIDEO)20 de microbuze achiziționate de AUR, pregătite să fie donate acolo unde copiii parcurg kilometri pe jos, până la școală

20 de microbuze achiziționate din subvenție de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR sunt pregătite să plece către comunitățile locale care au nevoie de mijloace de transport pentru elevi.

Ca orice alt gest de normalitate în aceste vremuri, și acest proiect are nevoie de o dispensă, pentru că legea nu ne permite să facem această donație.

Conducerea partidului a cerut lui Marcel Ciolacu să emită o Hotărâre de guvern și să ne dea voie să nu risipim banii din subvenția publică pentru propagandă, mașini și dotări de lux la partid.

Nu am cheltuit până acum niciun leu din subvenție în beneficiul partidului. Am pus în funcțiune un #spital mobil care oferă servicii medicale românilor din sate și comune și vrem să continuăm acțiunea de restituire a banilor primiți prin subvenție către adevărații beneficiari.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!