(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR: Românii au nevoie de locuințe accesibile, creșe moderne, școli de calitate și spitale bine echipate - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Darius Pop, deputat AUR: Românii au nevoie de locuințe accesibile, creșe moderne, școli de calitate și spitale bine echipate

Deputatul Darius Pop consideră că, la această oră, românii au nevoie de locuințe accesibile, creșe moderne, școli de calitate și spitale bine echipate.

”Un viitor mai bun pentru familiile noastre începe cu investiții concrete în infrastructură, educație și sănătate. Este timpul să punem pe primul loc nevoile cetățenilor! Totul este posibil cu AUR așa cum și caravană medicală este un real succes și ajută și în prezent zeci de mii de români”, a precizat demnitarul.

Lipsa unor servicii de calitate în sănătate, educație, dar și pe alte ramuri, precum și lipsa locurilor de muncă bine plătite au dus la plecarea românilor din țara lor. Prin urmare, trebuie agreat un PLAN, de toți românii, pentru ca cei care sunt plecați în diasporă să fie stimulați și convinși că pot să se întoarcă în România să fie alături de familiile și apropiații lor deoarece pot avea și aici o viață mai bune, consideră deputatul Darius Pop.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!