(VIDEO)Discursul senatorului Cristian N. Țagarlaș susținut la ședința solemnă a Parlamentului Moldovei - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Discursul senatorului Cristian N. Țagarlaș susținut la ședința solemnă a Parlamentului Moldovei

Discursul președintelui Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senatul României, senator Cristian Niculescu-Ţâgârlaș, susținut la ședința solemnă a Parlamentului Moldovei consacrată celebrării a 30 de ani de la adoptarea Constituției din 29 iulie 2024.

În calitate de președinte al Comisiei Juridice din Senat, Cristian Niculescu Țâgârlaș a avut deja mai multe întâlniri cu reprezentanții legislativului din Republica Moldova pe tema adaptării legislației la normele europene și a oferit toată expertiza pentru a ajuta Republica Moldova să se integreze cât mai repede în Uniunea Europeană.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senatul României, fragment-discurs: ”Uniunea Europeană și statele sale membre sunt unite în sprijinul lor. În decembrie 2023, liderii Uniunii Europene au decis să deschidă negocierile de adrerare cu Republica Moldova. România și românii sunt hotărâți să vă sprijine în acest demers important și legitim prin poziția și experiența noastră de 17 ani dobândită ca țară membră a Uniunii Europene, dar și ca țară membră NATO. România sprijină cooperarea Republicii Moldova cu Alianța Nord Atlantică.” DETALII IN VIDEO, JOS!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!