Fără control asupra propriilor bani, oamenii nu vor mai fi liberi! - Ziarul de Maramures

Fără control asupra propriilor bani, oamenii nu vor mai fi liberi!

Parlamentarii Sistemului au depus o inițiativă legislativă prin care salariile și pensiile să nu se mai plătească în numerar, obligând toți cetățenii României să aibă cont bancar și card electronic pentru a beneficia de drepturile financiare care li se cuvin.

Deși digitalizarea financiară aduce o serie de beneficii, în aceeași măsură ea presupune și numeroase vulnerabilități: defecțiuni ale sistemelor digitale, carduri defecte, indisponibilitate temporară datorită unor pene de curent, lipsa internetului, servere defecte, furt de identitate, atacuri cibernetice, etc.

Mai mult, dacă banii nu vor mai fi în portofelul oamenilor, ci în portofelul băncilor, atunci libertatea și drepturile cetățenești nu vor mai exista decât pe hârtie. Accesul cetățenilor la propriile resurse financiare nu trebuie să fie îngrădit prin niciun subterfugiu ideologic!

AUR se va opune oricăror tentative legislative sau administrative de a scoate banii de sub controlul celor care îi câștigă prin muncă cinstită și a-i trece în mâinile unei elite politice sau economice al cărei singur obiectiv este controlul absolut al populației!

AUR MARAMUREȘ

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!