(VIDEO)AUR lansează două referendumuri. Conferință de presă-AUR Maramureș - Ziarul de Maramures

(VIDEO)AUR lansează două referendumuri. Conferință de presă-AUR Maramureș

În cadrul conferinței de presă s-a discutat despre Sărbătoarea Castanelor 2023, cele două referendumuri care vizează familia, despre eliminarea pensiilor speciale, dar și despre agricultura din România.

Conferința de presă a fost susținută de deputatul Darius Pop, președinte AUR Maramureș, care i-a avut ca și invitați pe Radu Criste-reprezentant AUR pe Țara Chioarului, Călin Boloș-reprezentant AUR în Satulung și Andrei Tămaș de la organizația AUR Baia Mare.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”În Baia Mare este un cutremur generat de revolta oamenilor după ce s-a făcut public modul în care sunt cheltuiți banii pe Sărbătoarea Castanelor. A venit momentul schimbării: suntem tineri, suntem curați, suntem patrioți și nu vom face niciun pas în spate în fața mafiei locale și naționale care devalizează banii cetățenilor. A venit momentul să strângem rândurile și să luptăm cu toată forța și determinarea pentru că viitorul băimărenilor, moroșenilor și a întregii Românii să fie mai curat, mai demn și mai prosper. Toleranță 0 în fața corupției.”

Detalii in VIDEO JOS!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!