Călin Bota, deputat PNL Maramureș: Aproximativ 98.000 de copii au primit ajutorul în valoare de 500 de lei/elev - Ziarul de Maramures

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: Aproximativ 98.000 de copii au primit ajutorul în valoare de 500 de lei/elev

Elevii din familiile vulnerabile primesc un ajutor în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea de îmbrăcăminte și rechizite, banii fiind alocați de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care are la dispoziție 150 de milioane de lei, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

Ministerul a făcut deja plățile pentru aproximativ 98.000 de copii, iar în perioada următoare vor fi efectuate și alte plăți, pentru ca la final peste 300 000 de preșcolari și elevi din familii defavorizate să primească aceste ajutoare. Noi credem că niciun copil din România nu trebuie să abandoneze școala pentru nu are haine sau caiete.

Ajutorul pentru rechizite și îmbrăcăminte acordat preșcolarilor și elevilor vulnerabili reprezintă, pentru mulți dintre ei, șansa de a merge în continuare la școală.

Banii europeni pot schimba cu adevărat viețile copiilor din România, a scris pe pagina sa, de Facebook deputatul liberal Călin Bota.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!