(VIDEO)Ionel Bogdan: ”Nici maramureșenii, nici românii nu au motive să se teamă” - Ziarul de Maramures

(VIDEO)Ionel Bogdan: ”Nici maramureșenii, nici românii nu au motive să se teamă”

Șeful administrației județene își manifestă sprijinul pentru comunitatea ucraineană din Maramureș

Președintele Consiliului Județean Maramureș își manifestă sprijinul cu privire la comunitatea ucraineană care se află în județ. Șeful administrației județene spune că românii, care sunt la această oră pe teritoriul statului vecin prin intermediul Ambasadei și a misiunilor consulare pot cere ajutor pentru revenirea în țară, în România.

Ionel Bogdan a mai punctat faptul că, nu trebuie să avem temeri cu privire la acest război, care a început la prima oră a dimineții, deoarece țara noastră beneficiază de cele mai puternice garanții de securitate.

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș: ”Agresiunea armată a Rusiei împotriva Ucrainei este un act grav de încălcare a suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei, a tratatelor și principiilor de drept internaționale. Suntem alături de poporul ucrainean și condamnăm ferm, alături de partenerii noștri europeni și internaționali, această agresiune, care are loc la adresa unui stat vecin cu țara noastră. În Maramureș avem cea mai mare comunitate de ucrainieni din România și doresc să îi asigur că sunt alături de ei și că suntem pregătiți să le oferim tot sprijinul de care au nevoie în această perioadă dificilă. De asemenea, cetățenii români din Ucraina au tot ajutorul statului român pentru a reveni în țară, prin intermediul Ambasadei și misiunilor consulare. Nici maramureșenii, nici românii nu au motive să se teamă. România beneficiază de cele mai puternice garanții de securitate, în calitate de membru NATO cu drepturi depline.”

Sursa VIDEO-Michael A. Horowitz/Twitter-În apropiere de Kharkiv, Ucraina-Atac armat in mijlocul traficului civil

(VIDEO)Aeroportul Internațional Maramureș, pregătit să sprijine avioane militare sau civile. Senatorul Cristian N. Țâgârlaș spune că Putin va pierde acest război

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!