Cristian N. Țâgârlaș, senator PNL MM: Băuturile energizante nu vor mai putea fi vândute minorilor - Ziarul de Maramures

Breaking News

Cristian N. Țâgârlaș, senator PNL MM: Băuturile energizante nu vor mai putea fi vândute minorilor

Informația a fost furnizată de senatorul de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș. Proiectul de lege a fost votat în plenul Senatului și urmează să intre în Camera Deputaților.

Aşa cum este interzisă vânzarea de ţigări şi alcool minorilor, legea interzice vânzarea de băuturi energizante celor cu vârsta sub 18 ani, a precizat demnitarul.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: ”Sănătatea copiilor noștri este esențială și de aceea am inițiat, alături de colegii mei din PNL, proiectul de lege prin care băuturile energizante nu vor mai putea fi vândute minorilor, proiect votat de plenul Senatului. Efectele consumului de energizante sunt periculoase pentru copii, iar uneori fatale, cum a fost în cazul tânărului de 17 ani, care a murit după ce a consumat foarte multe energizante, într-o tabără de vară. Prin legea votată în Senat, protejăm tinerii de consumul unor produse periculoase pentru sănătatea lor. Avem datoria să ne asigurăm că generațiile viitoare cresc într-un mediu mai bun.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!