Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la o întrevedere cu premierul Republicii Moldova - Ziarul de Maramures

Breaking News

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a participat la o întrevedere cu premierul Republicii Moldova

România a fost dintotdeauna un partener de nădejde, gata să ofere cetățenilor Republicii Moldova sprijin în momentele dificile, a precizat senatorul de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș.

”Am participat ieri, alături de doamna senator Alina Gorghiu, președintele interimar al Senatului României, la o întrevedere cu Prim-ministrul Republicii Moldova, domnul Dorin Recean. Discuția cu premierul moldovean a oferit posibilitatea de a ne reconfirma angajamentul de a asigura întreaga susținere în procesele de transformare, modernizare și de implementare a reformelor, în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, și de a evidenția deschiderea de a dezvolta dialogul parlamentar, prin organizarea de evenimente comune, precum şedinţe reunite ale comisiilor Senatului României şi a celor din Parlamentul Republicii Moldova”, a punctat Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș.

De asemenea, delegația română a evidențiat asistența multidimensională pe care țara noastră o acordă Republicii Moldova, inclusiv pentru gestionarea situațiilor de criză cu care aceasta se confruntă.

”Vom continua să fim un partener și un avocat important în parcursul european al Republicii Moldova. Ne leagă istoria, limba și tradițiile comune. Chișinăul nu este singur în fața provocărilor, iar pacea și securitatea din regiune vor fi asigurate prin unitate, comunicare și eforturi comune”, a concluzionat demnitarul.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!