ÎNVAȚĂ DE LA ANTREPRENORI! Inițiativă pilot propusă de Camera de Comerț și Industrie Maramureș - Ziarul de Maramures

ÎNVAȚĂ DE LA ANTREPRENORI! Inițiativă pilot propusă de Camera de Comerț și Industrie Maramureș

Sub egida ”Învață de la antreprenori”, Camera de Comerț și Industrie Maramureș a propus Inspectoratului Școlar al județului Maramureș lansarea unei inițiative pilot care să promoveze antreprenoriatul în școli. Rolul educației antreprenoriale în dezvoltarea mediului de afaceri din România este esențial, iar în opinia organizației camerale, programele extracurriculare cum ar fi cele de educație antreprenorială trebuie promovate în rândul tinerilor încă de pe băncile școlii.

Inspectoratul Școlar a răspuns afirmativ inițiativei pilot propusă de Camera de Comerț și Industrie Maramureș, motiv pentru care în următoarea perioadă urmează să fie stabilite detalii organizatorice astfel încât, cel mai probabil în luna octombrie, antreprenorii maramureșeni ”să intre la clase”.

Până în prezent, zeci de antreprenori maramureșeni au confirmat dorința de implicare și s-au înregistrat la Camera de Comerț și Industrie Maramureș în vederea participării la acest proiect. Organizația camerală anunță că lista rămâne deschisă pentru comunitatea de business și adresează invitația de participare tuturor antreprenorilor dornici de un dialog deschis cu tânăra generație.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș invită așadar mediul de afaceri la o incursiune prin unitățile de învățământ din județul Maramureș pentru a explica elevilor ce înseamnă antreprenoriatul, de ce educația antreprenorială este importantă pentru orice vârstă sau ce implică alegerea de a fi antreprenor. Ca obiective, organizația camerală din Maramureș își exprimă dorința ca pe viitor, prin Camera de Comerț și Industrie a României, acest proiect pilot să prindă contur în cât mai multe județe din țară.

Antreprenorii maramureșeni interesați de acest proiect se pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, telefon 0262-221510, e-mail: [email protected] sau prin completarea formularului de participare: https://forms.gle/j9kwRptNtCVWXjQw6 .

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!