Satu Nou de Sus, fără apă potabilă. Trei străzi din Baia Mare nu au apă curentă la robinet din cauza unei avarii - Ziarul de Maramures

Satu Nou de Sus, fără apă potabilă. Trei străzi din Baia Mare nu au apă curentă la robinet din cauza unei avarii

Societatea VITAL anunță faptul că, localitatea Satu Nou de Sus nu va avea apă potabilă astăzi, 25 august, în intervalul orar 09.00-15.00. Echipele VITAL fac lucrări de reparații la rețeaua de distribuție a apei.

SC VITAL: Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Data Zona afectată Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor
25-Aug-2023 loc. Satu Nou de Sus 09.00 – 15.00 lucrări de reparații la rețeaua de distribuție fără apă

Baia Mare. SC VITAL: Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Data Zona afectată Ora reluării furnizării Motivul Influență asupra

consumatorilor

25-Aug-2023 str. Banatului, str. Grănicerilor nr. 100, 102, 104, 106, 108, str. Melodiei nr. 1, 3, 5, 7, 9 14.00 conductă spartă fără apă

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!