Joi, 25 noiembrie, locuitorii de pe strada Progresului din Baia Mare nu vor avea apă potabilă, transmite SC VITAL SA

Locuitorii de pe Valea Roșie, Măgura și Valea Vălinilorsunt fără apă potabilă datorită unei conducte care s-a spart. Echipele SC VITAL sunt la fața locului pentru remedierea situației.

Pe strada progresului, apa potabilă va fi întreruptă mâine, 25 noiembrie. Angajații SC VITAL vor executa lucrări de deviere a branșamentului.

SC VITAL SA: ”Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.”

Data Interval orar Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
25-Nov-2021 09.00 – 14.00 deviere branșament fără apă str. Progresului

SC VITAL SA: ”Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – indepedente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”

Data Ora reluării furnizării Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
24-Nov-2021 14.00 conductă spartă fără apă str. Valea Roșie între numerele 185 – 235 și 146 – 186, str. Măgura, Cartier Firiza – str. Valea Vălinilor

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!