(VIDEO)Jandarmeria Maramureș: ”Alături de cei din linia întâi!”-spectacol LIVE. Donațiile sunt pentru secția ATI a Spitalului Suport din Baia Mare

”Alături de cei din linia întâi”, un spectacol live online, la care vă invităm pe toți cu mare drag, pentru a sărbători împreună 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române și pentru a fi alături de cei aflați în durere în această perioadă, transmite Jandarmeria Maramureș.

Evenimentul îi va avea ca și invitați speciali pe maestrul Dumitru Dobrican, Radu Ciordaș și Petrică Mureșan, cu participarea corpului de balet, sub coregrafia lui Emil Miheț și a orchestrei Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, sub dirijarea maestrului Eduard Albina și a artiștilor din cadrul M.A.I.: Băban Răzvan, Filip Cristian, Moldovan Patricia, Bud Ionuța Denisa, Filip Andrada, Domuța Mircea, Lung Antoneta, Buda Marius, Mihali Maria, Bența Adrian, Bologa Ștefan, Zola Nicolae, Anca Ionuț, Demian Iuliana și Silviu David.

Mr. Radu Vasile, purtător de cuvânt IJJ Maramureș: ”Pentru a treia oară împreună într-un spectacol umanitar, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, alături de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, vă propune un eveniment cu muzică folclorică, patriotică, religioasă și dans. În comunitatea în care trăim împreună, contribuția fiecăruia dintre noi este necesară, mai ales în momente dificile. Donațiile dumneavoastră vor sprijini activitatea continuă a secției ATI a Spitalului de Pneumoftiziologie „Doctor Nicolae Rusdea” din Baia Mare.”

Donații se pot face în următoarele conturi:

Cont curent RON: RO92BRDE250SV05512392500

Cont curent EURO: RO59BRDE250SV10695762500

Colaboratori ai evenimentului

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Gheorghe Pop de Băsești”, Centrul Militar Județean Maramureș, Batalionul 612 Artilerie Antitanc Maramureș, Poliția Locală Baia Mare și instituțiile mass-media.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!