Alexandra și Ana Maria Rus, medaliate cu bronz la Campionatul European de Sambo - Ziarul de Maramures

Breaking News

Alexandra și Ana Maria Rus, medaliate cu bronz la Campionatul European de Sambo

Haifa al treilea oraș ca mărime din Israel după Ierusalim și tel Aviv a găzduit în intervalul (19-23 aprilie 2023), Campionatul European de Sambo rezervat seniorilor, tineretului, juniorilor și cadeților. Din delegația României au făcut parte și cele două surori gemene Alexandra și Ana Maria Rus, ambele legitimate la Clubul Sportiv Municipal Baia Mare.

Băimărencele coordonate la C.S.M.Baia Mare de Vasile Pop, Alin Vlăduț Popdan, Denis Pop și Bogdan Pop au concurat la două categorii de vârstă (cea de cadeți respectiv cea de tineret). Sâmbătă 22 aprilie, în concursul rezervat cadeților Alexandra Rus (categoria 59 kg) și Ana Maria Rus (categoria 65 kg) au reușit să obțină medaliile de bronz, iar o zi mai târziu duminică (23 aprilie) la tineret cele două sportive ale Clubului Sportiv Municipal Baia Mare au recidivat la aceiași categorie de greutate, obținând tot medaliile de bronz.

Felicitări celor două surori gemene Alexandra și Ana Maria Rus, familiei și nu în ultimul rând corpului de antrenori ai Clubului Sportiv Municipal Baia Mare pentru formarea și propulsarea celor două talente în lumea selectă a sambo-ului european.

Text: Alin Boțioc/Foto: Alin Botioc FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!