Ana Maria Tănasie a fost convocată pentru Trofeul Carpați - Ziarul de Maramures

Ana Maria Tănasie a fost convocată pentru Trofeul Carpați

20 de jucătoare au fost selecționate de Florentin Pera pentru Trofeul Carpați la handbal feminin, iar una dintre acestea este extrema stângă de la CS Minaur, Ana Maria Tănasie. Liga Florilor se oprește în această săptămână, iar din 20 noiembrie, lotul național se strânge la Bistrița, pentru meciurile de la Trofeul Carpați (23-26 noiembrie), scrie minaur.ro.

România va întâlni Elveția în 23 noiembrie (17.30), o zi mai târziu Portugalia (19.30), iar meciul cu Austria va avea loc în 25 noiembrie, de la 17.30.

Pe lista de 35 de jucătoare pentru turneul final al Campionatului Mondial figurează și trei jucătoare de la CS Minaur. Alături de Ana, mai este Anca Mițicuș și Oana Borș, însă ultima dintre ele este accidentată. Campionatul Mondial va avea loc în perioada 29 noiembrie – 17 decembrie în Danemarca, Norvegia și Suedia. România este în grupă cu Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) și Danemarca (5 decembrie), iar meciurile vor avea loc în orașul danez Herning.

Lotul României pentru Trofeul Carpați

Portari: Diana Ciuca (Rapid), Iulia Dumanska (Gloria Bistrița), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea), Elena Șerban (Dunărea Brăila)
Extremă stânga: Ana Maria Tănasie (CS Minaur), Nicoleta Dincă (Gloria Bistrița), Alexandra Dindiligan (CSM București)
Inter stânga: Bianca Bazaliu (Gloria Bistrița), Cristina Neagu (CSM București), Claudia Pașcan (SCM Craiova)
Centru: Eliza Buceschi (Rapid), Cristina Laslo (Gloria Bistrița), Andreea Popa (Dunărea Brăila)
Inter dreapta: Daria Bucur (Gloria Buzău), Alicia Gogîrlă (SCM Rm. Vâlcea)
Extremă dreapta: Alexandra Badea (Rapid), Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița)
Pivot: Nicoleta Balog (Dunărea Brăila), Lorena Ostase (Rapid), Crina Pintea (CSM București)
Oficiali: Florentin Pera (antrenor principal); Bogdan Burcea (secund), Ildiko Barbu Kerekes (portari), Ștefan Ciuntu (preparator fizic), Florin Oancea (medic), Daniel Constantin Oprea (fizioterapeut), Victor Baciu (fizioterapeut), Ioan-Radu Cheregi (analist video), Radu Chirvase (director marketing), Nicoleta Alexandrescu (antrenor federal).

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!