Baia Mare: Voleibaliștii de la Știința Explorări participă astăzi la o acțiune de ecologizare pe Valea Usturoiului - Ziarul de Maramures

Baia Mare: Voleibaliștii de la Știința Explorări participă astăzi la o acțiune de ecologizare pe Valea Usturoiului

Voleibaliștii de la Știința Explorări participă la o acțiune de ecologizare pe Valea Usturoiului miercuri, 12 mai. Acțiunea se desfășoară între orele 10.00-12.00.

Clubul Sportiv a făcut o postare pe o rețea de socializare în care explica faptul că activitatea în care s-au angrenat sportivii ”vizează în prim plan ecologizarea Văii Usturoiului. În timpul unei drumeții în această zonă voluntarii de la diferite asociații din oraș împreună cu echipa locală de volei masculin vor aduna deșeurile de pe marginea drumului, bucurându-se în același timp de natură. Activitatea este menită atât pentru curățarea zonei, cât și pentru promovarea acestui gen de ecoturism în care ecologia poate să aibă de asemenea un loc important în vizitele în natură”.

Activitatea este realizată în cadrul proiectului internațional „V for Volunteering”, cofinanțat prin programul Erasmus+, și este realizată în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, ediția aniversară cu numărul 20.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!