Baschet: LA Lakers la un pas de eliminarea din play-off-ul NBA. Brooklyn Nets, în semifinale - Ziarul de Maramures

Baschet: LA Lakers la un pas de eliminarea din play-off-ul NBA. Brooklyn Nets, în semifinale

Dec 30, 2020; San Antonio, Texas, USA; San Antonio Spurs guard Keldon Johnson (3) looks to pass as Los Angeles Lakers guards Kentavious Caldwell-Pope (1) and Dennis Schroder (17) and forward Anthony Davis (3) defend in the third quarter at AT&T Center. Mandatory Credit: Scott Wachter-USA TODAY Sports

Los Angeles Lakers, campioana en titre, a fost învinsă categoric în deplasare, cu 115-85, de Phoenix Suns, marţi, în meciul cu nr. 5 al seriei din Conferinţa de Vest şi se află la o înfrângere de eliminarea din primul tur al play-off-ului, în timp ce Brooklyn Nets s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Est, titrează Agerpres.

Fără Anthony Davis, accidentat, campioana a mizat pe starul LeBron James, care, deşi a marcat 24 puncte, nu a putut evita înfrângerea echipei sale. La rândul ei, Phoenix a contat pe Devin Booker, autor a 30 puncte.

Phoenix Suns conduce cu 3-2 la general înaintea meciului cu nr. 6, programat joi.

Într-un alt meci, din Conferinţa de Est, Brooklyn Nets s-a calificat în semifinalele fazei play-off după ce a învins-o în meciul cinci, cu 123-109, pe Boston Celtics.

James Harden, autorul unei triple duble, cu 34 puncte, 10 pase decisive şi 10 recuperări, a fost locomotiva lui Nets, care şi-a adjudecat seria cu scorul general de 4-1.

Brooklyn Nets va întâlni în faza următoare, începând de sâmbătă, echipa Milwaukee Bucks.

CONFER INŢA DE VEST
Denver Nuggets – Portland Trail Blazers 147-140
(Denver conduce cu 3-2 la general)

Meciurile din play-off se dispută după sistemul cel mai bun din şapte jocuri, echipa care ajunge prima la patru victorii obţinând calificarea în turul următor.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!