BM. CROSUL VACANTEI, joi, 20 iunie, pe Câmpia Tineretului! Copiii și adolescenții sunt invitați la mișcare - Ziarul de Maramures

BM. CROSUL VACANTEI, joi, 20 iunie, pe Câmpia Tineretului! Copiii și adolescenții sunt invitați la mișcare

Directia Judeteană de Sport Maramures organizează joi, 20 iunie, de la ora 17.00, evenimentul CROSUL VACANTEI-Alergare pentru sănătate. Evenimentul se va desfășura pe Câmpia Tineretului, în zona stadionului, din Baia Mare.

Viziunea acestei competiții este de a scoate copiii și tinerii la sport, de a implementa o cultura a mișcării și a sănătății.

Evenimentul sportiv se adresează urmatoarelor categorii de vârstă (feminin / masculin) : 6 ani ; 7 – 8 ani ; 9 – 10 ani; 11 – 12 ani; 13 – 14 ani; 15 – 18 ani

ÎNSCRIEREA:

1. Se ia legătura cu organizatorii acestui eveniment, în vederea anunțării intenției de a participa până în data de 17 iunie 2024.

2. Se completeaza formularele de înscriere disponibile pe pagina de facebook sau pe site-ul Direcției Județene de Sport Maramureș și se trimit în format electronic la adresa de e-mail [email protected] sau se aduc în format fizic la secretariatul competiției , înainte cu 1 ora de start.

3. Formulare se pot completa și la fața locului la secretariatul competiției, în intervalul 16.00 -16.40.

4. Informații suplimentare se pot obține de pe pagina de facebook a Direcției Județene de Sport Maramureș sau la adresa de e-mail [email protected] și la numarul de telefon 0262 -226869.

Participanții vor avea parte de:
• Atmosfera de vacanță și voie bună
• Diplome de participare pentru toți concurenții
• Premii: diplome, medalii pentru cei clasați pe podium la fiecare categorie de vârstă (feminin/masculin)
• Fructe, apă, produse de patiserie
• Alte produse surpriză de la partenerii /colaboratorii competiției

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!