Robert Mezei, noul antrenor al “domnițelor râului” (A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare) - Ziarul de Maramures

Robert Mezei, noul antrenor al “domnițelor râului” (A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare)

În vederea abordării ultimelor șapte jocuri din actualul sezon, oficialii echipei A.C.S.Fotbal Feminin Baia Mare (formație aflată în eșalonul de elită al fotbalului feminin românesc) au reușit aducerea unui nou antrenor în persoana lui Robert Zoltan Mezei.

Născut pe data de 23 iunie 1976 în Municipiul Baia Mare, Robert Zoltan Mezei a evoluat sub bagheta lui Zoltan Toth și Adrian Boescu la Clubul Sportiv Minerul Baia Mare. După retragerea din activitate, Robert Mezei deținător al licenței de antrenor UEFA B, a coordonat echipele de copii și juniori ale clubului F.C.Viorel Mateianu Baia Mare (fiind coleg cu nume conscrate din fotbalului maramureșean precum regretatul Ioan Condruc, Marin Sabău, Ciprian Dorobanțu sau Vasile Frank. Având dubla calitate de membru fondator și antrenor al clubului de copii și juniori F.C.Mara 2010 Baia Mare, actualul tehnician al „domnițelor râului” i-a avut ca și colegi pe foștii divizionari A; Atilla Piroșka, Vasile Jeler sau Dănuț Șomcherechi.

Ultimul periplu în fenomenul fotbalistic juvenil a fost cel de antrenor al F.C.Universitar Baia Mare acolo unde a făcut cuplu Emil Kemeneș (referent zonal din partea Federației Române de Fotbal). În paralel cu activitatea din antrenorat Robert Mezei este legitimat la echipa de Liga a V-a A.C.S.Satu Nou de Jos.

Noul tehnician al „domnițelor râului” este în prezent directorul Școlii Gimnaziale „Petofi Sandor” din localitatea Coltău fiind de profesie cadru didactic gradul întâi, absolvent al Universității „Babeș-Bolyai” Facultatea de Educație Fizică și Management în Sport.

Lasă un comentariu

Ziarul de Maramures

Trebuie să știi

error: Conținut protejat !!