Dan Goron mărește echipa! Cei care doriți să descoperiți TAEKWON-DO sunteți așteptați la sala campionilor - Ziarul de Maramures

Dan Goron mărește echipa! Cei care doriți să descoperiți TAEKWON-DO sunteți așteptați la sala campionilor

Dacă vrei să ai o condiție fizică bună și să te trezești dimineața energic și plin de viață, nu trebuie să faci altceva decât să te înscrii la clubul lui Dan Goron. Vei merge la antrenamente și vei aduce astfel un aport în plus sănătății tale.

Ce trebuie să știi despre înscriere? Că poți opta pentru una din grupele de varsta 5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani, 14-18 ani, +18 ani. Adică, poți intra în sala de antrenamente si dacă ai 6 ani și dacă ai 50 de ani și crezi că ai nevoie de mișcare.

Antrenamentele sunt coordonate de către antrenor emerit Dan Goron 6 dan.

În timpul antrenamentelor sportivul învață:
• să îsi facă prieteni,
• să fie disciplinat,
• să aibă grijă de el,
• să lucreze cu ceilalți, să fie amabil și respectuos,
• să facă față dezamăgirii, atunci când nu obține ceea ce își dorește,
• să se străduiască să își îndeplinească obiectivele,
• că este nevoie de ore și ore de muncă grea și practică pentru a crea un campion, iar succesul nu se întâmplă peste noapte.

Dan Goron, antrenor emerit 6 dan: ”Sala privată pe care o avem permite să avem grupe în fiecare zi a săptămânii, de luni și până duminica, pe grupe, de la diferite ore astfel încât fiecare să găsească un program convenabil de antrenament. În cadrul antrenamentelor ne străduim să-i învățăm pe sportivii noștri să îsi facă prieteni, să fie disciplinati, să aibă grijă de ei, să lucreze cu ceilalți, să fie amabili și respectuosi, să facă față dezamăgirii, atunci când nu obține ceea ce își doresc, să se străduiască să-și îndeplinească dorințele și multe altele. Acestea sunt obiective motivaționale pe care noi le atingem pe lângă formarea lor ca sportivi. Este nevoie de ore și ore de muncă grea și practică pentru a crea un campion, iar succesul nu se întâmplă peste noapte.

Doresc să precizez că de fiecare grupa de antrenament se ocupă minim doi instructori cu grade intre 1-5 dan, autorizați să predea Taekwon-do ITF de către Federația Română de Taekwon-do ITF, iar instructorii sunt coordonați de mine. Cei care doresc să practice acest sport și să fie în armonie cu ei, în primul rând, îi așteptăm cu mult drag la antrenamente.

Informații și înscrieri se pot face la numărul de telefon 0744.753.754 sau mesaj pe whatsapp/messenger.

CLICK: Sportivii lui Dan Goron s-au întors acasă, din Lublin, cu trei medalii de aur, două de argint și cinci medalii de bronz

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!