Rugby: Cupa României intră pe ultima turnantă. Vineri, CSM Știința Baia Mare vs. Clubul Sportiv Dinamo București - Ziarul de Maramures

Rugby: Cupa României intră pe ultima turnantă. Vineri, CSM Știința Baia Mare vs. Clubul Sportiv Dinamo București

În acest ultim week-end al lunii august sunt programate meciurile din faza semifinalelor Cupei României la rugby.

Prima confruntare programează vineri 27 august 2021 începând cu ora 17.00 jocul dintre campioana en-titre C.S.M.Știința Baia Mare și Clubul Sportiv Dinamo București, în timp ce sâmbătă 28 august ora 12.00 pe stadionul Ghencea din capitală se va juca meciul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Sport Club Municipal Timișoara.

Măsuri privind accesul pe stadion

Pentru a putea fi prezenți pe stadioane la meciurile de rugby toți cei interesați vor trebui să respecte prevederile legale privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Potrivit oficialilor duelul din Semifinala Cupei României la Rugby dintre C.S.M.Știința Baia Mare și Clubul Sportiv Dinamo București se va juca conform protocoalelor cu spectatori, numărul acestora în tribune în cuantum de 75 %, neputând depăși un total de 1.700 de spectatori.

În atare condiții accesul pe Arena Zimbrilor va fi permisă persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virului SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confrimării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Tineretului și Sportului și cel al ministrului Sănătății.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!