Svetoslav Yovchev și Zvezdelin Yonchev arbitrează partida dintre CS Minaur și Astrakhan

Federația Europeană de Handbal a delegat pentru meciul de sâmbătă, 6 februarie 2021, ora 15, dintre CS Minaur Baia Mare și Astrakhanochka Astrakhan, din etapa a IV-a a Grupei C din EHF European League la handbal feminin, doi arbitri din Bulgaria, Svetoslav Yovchev și Zvezdelin Yonchev (ambii din Veliko Târnovo). Observator EHF va fi brașoveanul Remus Cojocaru, a transmis CS Minaur.

Cuplul Yovchev – Yonchev a mai arbitrat în acest an în România un joc din EHF European League, meciul HC Dunărea Brăila – Fleury Loiret (scor 29-27), disputat în cadrul Grupei D.

Luni seara, Astrahanocka Astrahan a jucat pe teren propriu cu campioana en-titre Rostov Don, în Superliga feminină din Rusia. Adversara de sâmbătă a fetelor de la Minaur a făcut o primă repriză foatre bună, reușind să intre la cabine cu avantaj de două goluri, 11-9. După pauză însă, Rostov a jucat cu totul altceva, s-a apărat excelent și a întors rezultatul în favoarea ei, impunându-se de o manieră categorică, 18-28 (scorul reprizei secunde a fost de 19-7 în favoarea reprezententei Rusiei în Liga Campionilor.

În acest moment, Astrahanocka ocupă locul 4 în clasament, cu 12 victorii și cinci înfrângeri.

Foto: CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!