Fotbal-Euro 2024: România întâlnește astăzi Olanda în optimile de finală - Ziarul de Maramures

Fotbal-Euro 2024: România întâlnește astăzi Olanda în optimile de finală

Răzvan Marin: Îmi doresc să câştigăm ca să mergem mai departe

Naţionala României înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal – EURO 2024, găzduit de Germania, meci care are loc astazi, 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.

România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

Fotbalistul Răzvan Marin a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută în Germania, că echipa naţională a României este pregătită să facă lucruri mari, făcând referire la meciul cu Olanda din optimile de finală ale EURO 2024, scrie Agerpres.

„Nu e neapărat o presiune mai mare acum. Ştiam foarte bine că o dată ce ne-am calificat la Campionatul European aşteptările vor fi mult mai mari din partea tuturor. Cu siguranţă acum sunt şi mai mari, pentru că am reuşit să trecem de faza grupelor. Dar, din punct de vedere mental suntem foarte bine, rezistăm acestei presiuni, acestor aşteptări şi suntem pregătiţi să facem lucruri mari. Îmi doresc să câştigăm ca să mergem mai departe. Mă gândesc mai puţin la golurile mele, cel mai important este ca echipa să câştige. Ne-am îndeplinit un prim obiectiv, mă bucur că am ajutat echipa prin evoluţii bune”, a explicat mijlocaşul.

România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.  ALTE DETALII AICI!

Foto-Federatia Romana de Fotbal

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!