Golf: Openul Statelor Unite se va disputa în prezența publicului - Ziarul de Maramures

Golf: Openul Statelor Unite se va disputa în prezența publicului

Openul Statelor Unite la golf, programat în luna iunie, se va disputa în prezenţa publicului, chiar dacă va fi va fi unul restrâns din cauza crizei sanitare, a anunţat Federaţia americană de golf (USGA), citată de L’Equipe și preluată de Agerpres.

Un număr limitat de spectatori va fi autorizat să asiste la Openul feminin al SUA, între 3 şi 6 iunie la San Francisco, apoi la US Open masculin, care va avea loc între 17 şi 20 iunie, la Torrey Pines, în apropiere de San Diego.

Pentru moment, USGA nu a dezvălui câţi spectatori vor fi autorizaţi să asiste la cele două evenimente. Persoanele prezente vor fi obligate, însă, să poate marcă şi să respecte distanţarea socială. De asemenea, aceste vor fi obligate să prezinte o dovadă a vaccinării sau rezultatul negativ al unui test pentru Covid-19.

Publicul provenind dintr-un alt stat decât California urmează să prezinte dovada vaccinării cu cel puţin 14 zile înaintea fiecăruia dintre cele două turnee.

Mastersul de la Augusta (Georgia) a fost primul turneu major de golf din Statele Unite la care spectatorii au avut acces, la începutul lunii aprilie.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!