Handbal: Cu bulgarii de la Lokomotiv Oryahovitsa în primul tur, cu Hapoel Ashdod în turul al doilea - Ziarul de Maramures

Breaking News

Handbal: Cu bulgarii de la Lokomotiv Oryahovitsa în primul tur, cu Hapoel Ashdod în turul al doilea

Nu mai puțin de 74 de echipe vor participa la ediția 2021-2022 a EHF European Cup, tragerea la sorți pentru primul tur având loc astăzi, la sediul EHF de la Viena. 30 dintre echipe au intrat în urne, meciurile din primul tur fiind programate pe 21/22 și 28/29 septembrie, notează minaur.ro.

Printre cele 30 de echipe se numără și CS Minaur Baia Mare.

Adversara echipei noastre din primul tur va fi echipa bulgară Lokomotiv Gorna Oryahovitsa, echipă clasată pe locul 3 în ultima ediție a campionatului țării vecine, cu 14 victorii și 4 înfrângeri. Un campionat format din 10 echipe, în care s-au disputat 18 meciuri de fiecare echipă.

Tot în 20 iulie am avut tragerea la sorți și pentru meciurile din turul al doilea, programat pe 14-17 octombrie (turul) și 21-24 octombrie (returul). Aici a intrat direct CSM Focșani. |n cazul în care CS Minaur va trece de primul tur, va întâlni în cel de-al doilea pe Hapoel Ashdod (Israel). Hapoel a terminat sezonul regulat pe locul al treilea, a trecut în sferturile de finală de Bnei Herzliya, apoi a pierdut în semifinale (1-2) cu Hapoel Le Zion, pentru ca în final să ocupe poziția a patra.

În turul al treilea sunt calificate direct doar patru echipe (printre care și Potaissa Turda) iar meciurile vor avea loc în 27-28 noiembrie (turul) și 4/5 decembrie (returul). Din faza optimilor jocurile vor avea loc în 2022.

Foto-CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!