Handbal Feminin: Calificări pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Șapte jucătoare de la Minaur, angrenate în jocuri de calificare pentru turneul final - Ziarul de Maramures

Handbal Feminin: Calificări pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Șapte jucătoare de la Minaur, angrenate în jocuri de calificare pentru turneul final

Șapte jucătoare de la echipa de handbal feminin CS Minaur sunt angrenate în jocuri de calificare pentru turneul final al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din vara acestui an, transmite CS Minaur.

România a jucat cu Norvegia sâmbătă și a pierdut cu 24-29, urmând să joace duminică, de la ora 17.00, cu Muntenegru (în direct de Prima TV). În primul meci din grupă, Muntenegru a învins Norvegia cu 28-23. Pentru a obține calificarea la JO, România trebuie să câștige la cinci goluri meciul cu Muntenegru.

Din lotul României fac parte Cristina Laslo (nu a marcat), Anca Polocoșer (nu a intrat în teren), Andreea Popa (nu a fost trecută pe raportul de joc) și Sonia Seraficeanu (a marcat un gol).

În turneul preolimpic din Spania, Suedia a terminat la egalitate (28-28) meciul împotriva selecționatei țării gazdă. Linn Blohm a marcat patru goluri din patru aruncări. Sâmbătă, Suedia a învins Argentina cu 34-21 și va merge sigur la Tokyo. Blohm a marcat două goluri în acest meci.

Naționala Serbiei este în aceeași grupă cu Rusia, Kazahstan și Ungaria. În primul meci, disputat vineri, Serbia a pierdut cu Rusia, 24-29. Jelena Lavko a marcat patru goluri din șapte aruncări, în timp ce Jovana Kovacevic n-a marcat niciun gol. Meciul al doilea a adus o nouă înfrângere, cu Ungaria (23-31) și eliminarea oricărei șanse de a mai merge în Japonia. Lavko a marcat un gol, iar Kovacevic două.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!