Minaur a început luni pregătirile pentru a face față pe toate fronturile - Ziarul de Maramures

Breaking News

Minaur a început luni pregătirile pentru a face față pe toate fronturile

CS Minaur Baia Mare, vicecampioana României la handbal masculin și medaliată cu argint la Cupa României, a început pregătirile pentru noul sezon în data de 10 iulie. Băimărenii au în față un sezon cu participări în patru competiții: Liga Zimbrilor, Cupa României, Supercupa României și EHF European Cup, scrie minaur.ro.

Lotul cu care s-a început pregătirea

Portari: Anton Terekhov, Barna Buzogany, Hayder Al-Khafadji (venit de la Hammarby – Suedia)
Extremă stânga: Daniel Bera, Milan Kotrc, Lucas Sabou
Inter stânga: Tudor Botea (venit de la CSM București), Gabriel Cumpănici (venit de la CSM Vaslui), Stevan Vujovic, Viorel Fotache, Ovidiu Ardelean
Centru: Stefan Vujic, Erik Pop
Inter dreapta: Nikola Iovanovic (venit de la Tatran Presov), Anderson Mollino da Silva
Extremă dreapta: Tomas Cip, Artem Kozakevych, Vlad Pop
Pivoți: Robert Nagy, Nemanja Ratkovic, Remus Chis (venit de la Benfica Lisabona, 19 ani, fost jucător al Academiei de Handbal Minaur)
Antrenor: Alexandru Sabou. Antrenor cu portarii: Ionuț Irimuș. Analist video: Mihai Bușecan. Kinetoterapeut: Raul Nistor

Pe 11 iulie va avea loc vizita medicală. În perioada 16-23 iulie este prevăzut un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria (Nyiregyhaza). Primul turneu va avea loc chiar în Baia Mare și alături de Minaur vor mai participa Potaissa Turda, SCM Politehnica Timișoara și CSM Sighișoara. Apoi, în 4-5 august vom merge la Suceava pentru un nou turneu, alături de CSU Suceava, CSM Bacău și CSM Sighișoara. În 11-12 august se va dsputa un meci amical sau două cu “U” Cluj-Napoca.

Aici se termină amicalele, iar în perioada 18-19 august ar urma să se dispute Supercupa României, în sistem Final Four, cu participarea echipelor Dinamo, CSM Constanța, CSU din Suceava și CS Minaur. Campionatul Ligii Zimbrilor urmează să înceapă pe 26/27 august, dată la care Minaur va juca în deplasare cu Dinamo.

Alexandru Sabou, antrenor: ”Am 21 de băieți, mă bucur că toți sunt sănătoși, sunt cu zâmbetul pe buze după vacanță. Deocamdată ne axăm pe perioada de pregătire, cu aceste prime două săptămâni foarte importante, iar după aceea vor veni meciurile. În ultimii doi ani am fost vicecampioni, așa că trebuie să ținem steagul sus, să rămânem acolo. Sunt mulțumit de lot, dar aștept să văd cum vor fi regulile cu românii: câți pe foaie sau câți în teren. Când vom ști, poate vor mai apărea modificări. Prima competiție va fi Final Four-ul în Supercupă, apoi, peste o săptămână, în campionat, cu Dinamo. Vor fi trei meciuri de foc încă din start, dar vom da tot ce avem mai bun, asta e clar.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!