Egal după 60 de minute, dar Potaissa câștigă la 7m - Ziarul de Maramures

Breaking News

Egal după 60 de minute, dar Potaissa câștigă la 7m

Vineri și sâmbătă, în sala “Gheorghe Barițiu” din Turda, s-a disputat un turneu de pregătire, în sistem play-out, cu participarea a patru echipe din Luga Zimbrilor. Gazdele de la Potaissa și CS Minaur Baia Mare au câștigat meciurile din prima zi, astfel că în ziua a doua au jucat finala turneului, scrie minaur.ro.

A fost un meci echilibrat în care niciuna dintre echipe nu a reușit să se desprindă decisiv, astfel că partida s-a terminat la egalitate. Mai apoi, la aruncările de la 7m s-au impus gazdele cu 5-4.

De la echipa noastră trei jucători nu au participat la turneu: Stevan Vujovic (la Mondialele din Suedia și Polonia), Tudor Buguleț și Mihai Dobra (accidentați). În partida cu Turda nu au fost folosiți Călin Căbuț, Erik Pop și Bogdan Mănescu, care au fost ușor accidentați.
AHC Potaissa Turda – CS Minaur Baia Mare: 31-31 (16-17) – 5-4 după 7m

Potaissa: Vojvodic 6, Ghivil 5, Groff 5, Thalmaier 4, Pințoiu 4, Dumitriu 3, Talas 3, Daniel Pop 1, Vereș, Radu Lazăr, Pavel
Minaur: Barna Buzogany (12 intervenții, a apărat și 2 de 7m), Anton Terekhov – Viorel Fotache 4, Daniel Bera 4, Nemanja Ratkovic 4, Anderson Mollino da Silva 4, Ovidiu Ardelean 3, Stefan Vujic 3, Artem Kozakevych 3 (unul din 7m), Milan Kotrc 2 (unul din 7m), Lucas Sabou 1, Tomas Cip 1, Gabriel Massuca Teca 1, Robert Nagy 1. Antrenor Alexandru Sabou

În meciul de vineri: CS Minaur Baia Mare – HC Odorhei: 29-23

Minaur: Buzogany (12 intervenții, a marcat un gol) – Mollino 6, Kotrc 4, Căbuț 3, Bera 3, Ardelean 2, Sabou 2, Ratkovic 2, E. Pop 1, Mănescu 1, Kozakevich 1, Cip 1, Nagy 1, Teca 1.

Foto-CS MINAUR

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!