Minaur va întâlni CSM Constanța în semifinala din Supercupă - Ziarul de Maramures

Breaking News

Minaur va întâlni CSM Constanța în semifinala din Supercupă

Supercupa României va avea un Final 4, atât la feminin, cât și la masculin, așa cum a decis Federația Românã de Handbal. Tragerea la sorți pentru semifinale a avut loc marți, scrie minaur.ro.

Băieții vor disputa meciurile în sala “Dinamo” din capitală, iar partidele din penultimul act vor fi CS Dinamo – CSU Suceava și CSM Constanța – CS Minaur Baia Mare, jocuri care vor avea loc pe 19 august. Câștigătoarele vor juca pentru trofeu o zi mai târziu.

Dinamo a câștigat Liga Zimbrilor, CS Minaur este vicecampioană, în timp ce Constanța s-a impus în Cupa României (Minaur a fost finalistă), iar CSM Suceava s-a clasat pe locul al treilea în Cupă. Liga Zimbrilor debutează pe 27 august, iar băieții noștri vor juca în deplasare, cu Dinamo (e posibil ca jocul acesta să fie devansat).

Până atunci însă, Minaur va suține două jocuri amicale cu “U” Cluj-Napoca, ambele în Sala Polivalentă. Primul dintre acestea va avea loc vineri, 11 august, de la ora 17.00, iar cel de-al doilea sâmbătă, 12 august, de la ora 11.00.

Foto: CS Minaur

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!