Handbal Feminin-Meciul Storhamar-CS Minaur nu se va juca în Norvegia - Ziarul de Maramures

Handbal Feminin-Meciul Storhamar-CS Minaur nu se va juca în Norvegia

Pandemia de Covid-19 afectează și lumea handbalului, indiferent că vorbim întreceri interne sau de competiții cu caracter internațional. Ultima noutate vine chiar din Norvegia, de la Storhamar, echipă care face parte din Grupa C a EHF European League, alături de CS Minaur, Astrahanocka și Thuringer HC. Partida din 13 februarie, programată să aibă loc la Storhamar, nu se va mai putea desfășura în Norvegia, a anunțat Clubul Sportiv Minaur.

Legislația legată de Covid-19 din țara nordică este una extrem de strictă, iar orice persoană care se deplasează în Norvegia trebuie să stea în carantină 14 zile. Mai mult decât atât, starea de urgență din Țara Fiordurilor va fi prelungită din 31 ianuarie încă două săptămâni, până pe 14 februarie, timp în care nu se dispută nicio competiție sportivă pe teritoriul norvegian.

Clubul Storhamar caută o soluție pentru disputarea acestui joc. Variantele nu sunt foarte multe. Una ar fi disputarea meciului într-o țară apropiată. O a doua variantă este cea propusă de CS Minaur, care este dispusă să organizeze în Baia Mare acest meci. Storhamar va juca ambele meciuri în deplasare și cu Thuringer HC.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!