Handbal feminin: CS Minaur va merge în cantonament în perioada 19-23 iulie la Hajdunanas

Sezonul trecut a fost unul fructuos pentru echipa de handbal feminin a CS Minaur Baia Mare, fiind încheiat cu o medalie de argint în Liga Florilor și una de bronz în EHF European League. În sezonul 2021-2022, băimărencele vor juca pe trei fronturi, campionat, aceeași cupă europeană ca și sezonul trecut și Cupa României. Sportivele vor merge în cantonament în perioada 19-23 iulie la Hajdunanas, scrie minaur.ro.

CS Minaur sună adunarea luni, 12 iulie. Vor lipsi câteva jucătoare, motivate însă: Asuka Fugita și Elaine Gomes Barbosa fac parte din echipele lor naționale calificate la JO de La Tokyo (25 iulie – 8 august). Apoi, șase jucătoare vor întârzia o zi-două, deoarece sunt convocate la naționala de senioare, care joacă în weekend două meciuri de pregătire cu Spania (Cristina Laslo, Andreea Popa, Eva Kerekes, Ana Maria Tănasie, Alexandra Severin și Anca Polocoșer). În fine, alte două jucătoare participă cu naționala Under 19 la Campionatele Europene din Slovenia (Oana Borș și Bianca Țîrle).

Programul echipei în următorul interval de timp, cu mențiunea că pot apărea modificări din varii motive (vom anunța dacă se va schimba ceva). Echipa va merge în cantonament în perioada 19-23 iulie la Hajdunanas (Ungaria), iar în ultima zi va disputa un meci de pregătire cu DVSC Debrecen.

28-29 iulie: două meciuri de pregătire în deplasare, cu Gloria Bistrița
6 august – meci amical pe teren propriu cu HC Zalău
12-13 august – turneu de pregătire la Zalău, alături de echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM Slatina
17 august – meci amical pe teren propriu cu Corona Brașov
20-21 august – Cupa Centenar la Oradea. Participă: CS Minaur, CSM București, FTC RailCargo Hungaria, DVSC Debrecen (s-a stabilit că fiecare echipă va juca două meciuri, dar nu între echipele din aceeași țară; implicit, noi vom întâlni Debrecen și Ferencvaros).
24 august – primul meci oficial al sezonului, cu CSM Slatina, în Cupa României; dacă echipa noastră trece de acest prim tur, va juca în sferturi cu Rapid București, pe 25 august. În 27-28 august are loc turneul Final Four al Cupei României, ediția 2020-2021.
4 septembrie – prima etapă din Liga Florilor, cu Măgura Cisnădie, în deplasare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!